Over ons

In cijfers

jaar

talen

mogelijkheden
Oprichter

Yves Ulysse Souris

Yves Souris heeft een solide professionele achtergrond in accountancy en belastingadvies, audit, industrie en werkgeversorganisaties. Hij is gecertificeerd fiscaal accountant en gerechtelijk deskundige.

Hij behaalde een Master of Business Administration (MBA) aan de KU Leuven, een postgraduaat (DES) in Audit, Corporate Finance en Accounting aan de UMons en een master in toegepaste economische wetenschappen (TEW) aan de UCLouvain FUCaM Mons.

Contact

Erkend professional

Ingeschreven in eigen naam bij het Franstalig ITAA-register onder nr. 11.142.77 en in naam van het kantoor bij het Vlaams register onder nr. 50.828.909. Ook ingeschreven in het nationaal register van gerechtelijke deskundigen voor financiële zaken onder nr. EXP227.66.68. Actief lid van de Spaanse Kamer van Koophandel in België.

Onze troeven, uw sterkte

Kennis

Op maat begeleiding voor kmo's en grote bedrijven, stichtingen en verenigingen, zelfstandigen en vrije beroepen, dankzij een solide en erkende expertise van meer dan 20 jaar.

Innovatie

Advies-gerichte aanpak met dank aan hoogwaardige en geavanceerde digitale tools die de kosten voor communicatie, boekhouding en archivering verlagen.

Talen

Meertalige en multiculturele capaciteit, van Frans en Nederlands tot Engels, Spaans en Portugees. We zorgen ervoor dat je je thuis voelt.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Lees meer
Filantropie

Fundación Corinto

De Corinto stichting werd in 2010 opgericht door een groep van twintig broederschappen uit Málaga met als doel het openen van een sociale beurs om gezinnen in nood of met het risico op sociale uitsluiting te helpen.

Lees meer
Klimaat

100% digitaal

Om een nog betere service te bieden, maar ook om bij te dragen aan de strijd tegen klimaatverandering, geeft YUS & Partners de voorkeur aan digitale technologie en heeft sinds 1 januari 2024 alle papieren dossiers afgeschaft. Dankzij dit systeem hebben klanten ook permanent toegang tot hun documenten, zonder dat ze zich hoeven te verplaatsen.

¿Gestoría o asesoría?

nl_BENL