Gecertificeerd fiscaal accountant

Yves Ulysse Souris & Partners

De flexibiliteit van een onafhankelijk accountancykantoor gecombineerd met de striktheid van een streng gereguleerd beroep.

Kennis

Op maat begeleiding voor kmo's en grote bedrijven, stichtingen en verenigingen, zelfstandigen en vrije beroepen, dankzij een solide en erkende expertise van meer dan 20 jaar.

Innovatie

Advies-gerichte aanpak met dank aan hoogwaardige en geavanceerde digitale tools die de kosten voor communicatie, boekhouding en archivering verlagen.

Talen

Meertalige en multiculturele capaciteit, van Frans en Nederlands tot Engels, Spaans en Portugees. We zorgen ervoor dat je je thuis voelt.

Let’s meet

Adviesgesprek in Brussel

Dank aan een internationale blik verwelkomt ons team u ook in Brussel, zonder afspraak. Gesprekken worden hiervoor georganiseerd bij de Spaanse Kamer van Koophandel, in de Europese wijk.

U bent natuurlijk ook welkom in onze kantoren van Koksijde, dicht bij Veurne (West-Vlaanderen), of van Saint-Ghislain, dicht bij Bergen (Henegouwen).

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Ons kantoor helpt u in elke fase van uw activiteit.

Lees meer

Oprichting

Zelfstandig

Filiaal, bijkantoor

Acquisitie

Bedrijfsoverdracht

Verkoop

Meer dan 20 jaar ervaring

Oprichter van YUS & Partners, Yves Souris heeft een solide professionele achtergrond in accounting en belastingadvies, audit, industrie en werkgeversorganisaties. Hij is gecertificeerd fiscaal accountant en gerechtelijk deskundige.

Lees meer

Laatste nieuws

Met deze blog, communiceren bij op een directere manier de belangrijke gebeurtenissen en tools voor in het bedrijfsleven.

ASBL: nouvelles règles relatives à la taxe compensatoire des droits de succession

La loi du 28 décembre 2023 portant des dispositions fiscales diverses (M.B., 29.12.2023, éd. 2)[…]

Consultas 2024 sin cita previa en Bruselas

Nuestras próximas consultas en la Cámara de Comercio de España en Bruselas (a partir de[…]

Nouvelle formulation pour l’autoliquidation

Rappel: depuis le 1er janvier 2023, l’autoliquidation pour les travaux immobiliers (ex-cocontractant) s’applique aussi aux[…]

nl_BENL